Paras ripsiseerumi 2023: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty september 2022

Ripsiseerumi pidentää, vahvistaa ja kaunistaa ripsiäsi. Se on hyvin suosittu ja yhä kysytympi tuote. Kun markkinoille tulee lisää tuotteita, myös laadun ja tehoavuuden erot kasvavat. Olemme testanneet useita markkinoilla olevia tuotteita eri hintaluokissa ja vertailleet tuloksia. Näistä valitsimme 5 suosikkituotetta, joista Xlash Pro menestyi parhaiten testeissämme ja vertailuissamme.

Paras ripsiseerumi testiemme perusteella 

Nykyään on saatavilla runsaasti hyviä tuotteita sekä suurilta että pieniltä vähittäiskauppiailta ja valmistajilta. Löytääksemme tehokkaimmat ripsiseerumit, valitsimme ja testasimme useita eri tuotteita. Testissämme painoivat eniten seuraavat tekijät:

 • Lopputulos- Pidentyvätkö ripset? Tuntuvatko ne paksummilta ja tuuheammilta?
 • Käyttö- Onko tuotetta helppo käyttää?
 • Hinta - Koska tuotteiden välillä voi olla kymmenien eurojen ero, on tärkeää, että rahoille saa vastinetta.
 • Asiakasarviot - Lopputulokset voivat olla hyvin yksilöllisiä, ja parhaan ripsiseerumin löytämiseksi oli tärkeää arvioida muiden asiakkaiden kokemuksia. Positiiviset arvostelut ja hyvät arvosanat kertovat tuotteen laadusta.

Sivun alaosassa olevasta osto-oppaasta voit lukea lisää tietoa ja huomioitavia seikkoja. Näiden lisätietojen perusteella olemme luokitelleet ripsiseerumit.

 1. 1. Xlash Pro

  9,5/10
  Xlash Pro
  Bedst i test
  Volume
  6 ml
  € / ml
  11,16 €
  Ihon ärsytys riski
  Pieni
  Lopputulos
  Mahtava
  66.95 €
  Kauppaan
 2. 2. Xlash

  9,4/10
  Xlash
  Volume
  3 ml
  € / ml
  15,98 €
  Ihon ärsytys riski
  Pieni
  Lopputulos
  Mahtava
  47.95 €
  Kauppaan
 3. 3. RevitaLash Advanced

  9,3/10
  RevitaLash Advanced
  Volume
  2 ml
  € / ml
  45,75 €
  Ihon ärsytys riski
  Pieni
  Lopputulos
  Mahtava
  91.50 €
  Kauppaan
 4. 4. Nanolash Eyelash Serum

  9,1/10
  Nanolash Eyelash Serum
  Volume
  3 ml
  € / ml
  13,00 €
  Ihon ärsytys riski
  Pieni
  Lopputulos
  Hyvä
  39.00 €
  Kauppaan
 5. 5. Maybelline Lash Sensational Serum

  8,6/10
  Maybelline Lash Sensational Serum
  Volume
  4,5 ml
  € / ml
  4,33 €
  Ihon ärsytys riski
  Keskitaso
  Lopputulos
  Hyvä
  19.50 €
  Kauppaan

ripsiseerumi osto opas

Osto-opas: Ripsiseerumin valinta

Ripsiseerumit ovat ihan syystä todella suosittuja, ja monet ovat saaneet niillä hämmästyttäviä tuloksia. On kuitenkin joitakin asioita, mitä kannattaa harkita ennen ostopäätöstä. Meillä kaikilla on erilaisia mieltymyksiä ja tottumuksia, jotka vaikuttavat siihen, mikä tuote on itselle paras. Tutustu alla oleviin kohtiin, ennen kuin päätät, mikä seerumi sopii sinulle parhaiten.

 • Ainesosat

  Ainesosat eri tuotteiden välillä vaihtelevat, ja on hyvä ottaa selvää, mitä ainesosia seerumissa on. Vaikka kaikki Suomessa myytävät tuotteet on oltava EU:n standardien mukaisesti hyväksytyt, on aina hyvä tarkistaa ainesosaluettelo ennen ostamista. Jos olet epävarma, käytä tuotetta, jossa on vähemmän ainesosia, sillä se minimoi ärsytyksen riskin.

  Ripsiseerumia ostaessasi kannattaa kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin ainesosiin, joiden tehokkuus on todistettu: biotiini, kreatiini, B5-vitamiini, silkkiaminohapot ja peptidit. Huomaa, että näillä ainesosilla voi olla muitakin nimiä, esimerkiksi sekä peptidit että silkkiaminohapot tarkoittavat samaa.
 • Käyttö

  Ripsiseerumia käytetään päivittäin, kunnes huomaat tulosten syntyvän. Tämän jälkeen voit käyttää sitä harvemmin tulosten ylläpitämiseksi, esimerkiksi kahden tai kolmen päivän välein. Tämä on tietenkin yleinen ohje, ja eri tuotteilla voi olla erilaiset käyttöohjeet. Tuotetta käytetään joka tapauksessa usein, ja vaikka muutaman millilitran pitäisi riittää vähintään kolmeksi kuukaudeksi, voi olla syytä miettiä, kuinka paljon seerumia tuotte sisältää.

  Tulokset voivat kestää jopa 2 kuukautta. Tarvitessasi tuotetta seuraavan kerran, saatatkin huomata, että tuote on loppu. Jos tiedät, että saatat joskus unohtaa laittaa seerumia tai käytät tuotetta vain satunnaisesti, voi käydä niin, että tuote vanhenee. Ripsiseerumi säilyy noin vuoden avaamisen jälkeen, ja jos et käytä sitä usein, tuote voi olla käyttökelvoton ennen kuin olet käyttänyt sen loppuun. Mieti siis miten aiot käyttää sitä, ja valitse tuote sen mukaan.
 • Hinta

  Ehkä tärkein tekijä useimmille ostoa harkitseville ihmisille. Ripsiseerumien hinnat vaihtelevat suuresti, eikä kallein ole aina tehokkain. Tärkeä seikka on hinta millilitraa kohti, sillä jotkin tuotteet vaikuttavat kalliimmilta, mutta sisältävät enemmän seerumia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse käyttää enemmän rahaa pitkällä aikavälillä vain siksi, että tuote on kalliimpi. Voit tarkastella ja lajitella testivoittajiamme millilitran hinnan mukaan ja vertailla niitä itse.
 • Asiakasarvostelut

  Se, mitä muut kuluttajat ovat mieltä, on aina tärkeää. Ripsiseerumit ovat erittäin suosittu tuote, eikä arvosteluista ja mielipiteistä ole pulaa. Esimerkiksi Lyko antaa asiakkaiden jopa ladata kuvallisia tuloksia. Joka tapauksessa asiakkaiden arviot antavat selkeän kuvan siitä, miten tehokas kukin seerumi on ja miten vaikutus vaihtelee käyttäjien välillä. Saat niistä hyvän käsityksen siitä, mitä voit odottaa tuotteelta, joten kannattaa aina ottaa selvää, mitä mieltä muut ovat tuotteesta.
 • Määrä

  Se, kuinka paljon tuote sisältää seerumia, antaa osviittaa, kuinka kauan seerumi kestää, ennen kuin sinun on ostettava uusi. Ripsiseerumi on ylläpitotuote, ja jos lopetat sen käytön, ripset palaavat alkuperäiseen kuntoonsa. Muutaman millilitran pitäisi riittää vähintään 3 kuukautta ja avattu pakkaus säilyy noin vuoden. Kun ostat tuotteen, joka sisältää enemmän seerumia, varmistat, että se riittää pidemmäksi aikaa ja vältät riskin, että ripsiesi pituus palaa normaaliksi, ennen kuin ehdit ostaa uuden tuotteen.
 • Ärsytysriski

  Ripsiseerumeissa on yleensä jonkinlainen ärsytysriski. Silmämme ja niitä ympäröivä iho ovat herkkiä, eikä paljon erilaisia ainesosia sisältävien seerumien käyttö ole täysin riskitöntä. Useimmat ripsiseerumien valmistajat ovat tietoisia tästä ja yrittävät muuttaa ainesosia säilyttäen tulokset, mutta kaikki eivät ole onnistuneet 100-prosenttisesti. Jos sinulla on herkät silmät, suosittelemme valitsemaan luonnollisempia vaihtoehtoja, kuten risiiniöljyn, tai yksinkertaisesti ostamaan ripsiseerumin, jota ei levitetä ripsien juureen vaan suoraan ripsiin

Usein kysytyt kysymykset ripsiseerumista

Mikä on paras ripsiseerumi?

Testissämme voitti Xlash Pro, ja totesimme sen tehokkaaksi tuotteeksi, jos haluat tuloksia. Voit vapaasti tutustua osto-oppaaseemme, jos sinusta ei tunnu, että se olisi sinulle sopiva tuote. Osto-opas voi auttaa sinua tutustumaan markkinoilla oleviin eri ripsiseerumeihin.

Toimiiko ripsiseerumi?

Kyllä, mutta tuotteiden ja käyttäjien välillä on eroa vaikutuksissa. Testimme ja muiden kuluttajien arvostelujen ja arvioiden perusteella XXX on hyvin toimiva ja tehokas ripsiseerumi.

Kauanko yksi seerumi kestää?

Normaalikäytössä seerumi kestää noin 3 kuukautta. Tämä vaihtelee tuotteittain.

Miten käytän ripsiseerumia?

Tämä voi vaihdella eri tuotteiden välillä, joten lue pakkauksesta tai verkkosivustolta, mitä ne suosittelevat. Tavallisesti seerumia levitetään ohut kerros ripsiin päivittäin, kunnes tulokset alkavat yleensä 3-8 viikon kuluttua näkymään. Sen jälkeen voit ylläpitää ripsiäsi levittämällä seerumia 2-4 kertaa viikossa.

Milloin huomaan tuloksia?

Tulokset näkyvät usein muutamassa viikossa, mutta tämä on hyvin yksilöllistä ja riippuu siitä, missä kasvuvaiheessa ripsesi ovat, kun aloitat seerumin käytön. Tulosten näkyminen voi kestää jopa kaksi kuukautta. Arvioitu odotusaika on siis 3-8 viikkoa.

Testivoittaja - Paras Ripsiseerumi

 • Xlash Pro
 • Xlash
 • RevitaLash Advanced
 • Nanolash Eyelash Serum
 • Maybelline Lash Sensational Serum
Arvioi tämä artikkeli
Arvosana
Arvosana
Arvosana
Arvosana
Arvosana
14 ääntä, keskiarvo: 4.9 / 5