Paras meikkivoide 2023: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty tammikuu 2022

Meikkivoide on luultavasti tärkein meikkituote. Hyvä meikkivoide luo tasaisen ja kauniin ihon, ja nykypäivän laajan tuotevalikoiman ansiosta voit saavuttaa monia erilaisia lopputuloksia. Voit antaa iholle kiiltoa, sileyttä tai mattapinnan. Hyvälaatuisella tuotteella vältät turhaa kiiltoa ja paakkuuntumista. Olemme testanneet erilaisia eri ihotyypeille sopivia ​​meikkivoiteita voidaksemme antaa sinulle ehdotuksia uudeksi suosikkituotteeksesi!

Paras meikkivoide testiemme perusteella

Testipaneelimme on valinnut Cliniquen Even Better Makeupin testivoittajaksi. Tämä meikkivoide sopii useimmille ihotyypeille riippumatta siitä, onko sinulla rasvainen vai kuiva iho. Testaajat ovat arvioineet testaamissamme tuotteissa seuraavia ominaisuuksia:

 • Koostumus - Koostumus vaikuttaa lopputulokseen aika paljon. Nestemäiset meikkivoiteet antavat läpikuultavan ja lähes huomaamattoman tuloksen, kun taas mousse sopii sinulle, joka haluat peittävän vaikutuksen.
 • Sisältö - Sisällön tulee olla laadukas, kliinisesti testattu ja mieluiten ympäristöystävällinen ja luonnollinen.
 • Lopputulos - Ylivoimaisesti tärkein asia on lopputulos. Tekeekö tuote sen, mitä sen pitääkin? Muodostaako se hyvän pohjan meikille hoitaen samalla ihoa?

 1. 1. Clinique Even Better Makeup SPF 15

  9,5/10
  Clinique Even Better Makeup SPF 15
  Bedst i test
  Koko
  30 ml
  Koostumus
  Nestemäinen
  UV-suoja
  15 SPF
  Peittävyys
  Keskinkertainen
  Sävyjä
  10+
  25.46 €
  Kauppaan
 2. 2. Clarins Everlasting Youth Fluid

  9,4/10
  Clarins Everlasting Youth Fluid
  Koko
  30 ml
  Koostumus
  Nestemäinen
  UV-suoja
  15 SPF
  Peittävyys
  Keskinkertainen
  Sävyjä
  10+
  35.63 €
  Kauppaan
 3. 3. bareMinerals Original Foundation SPF 15

  9,2/10
  bareMinerals Original Foundation SPF 15
  Koko
  8 g
  Koostumus
  Puuteri
  UV-suoja
  15 SPF
  Peittävyys
  Kevyt
  Sävyjä
  20+
  39.50 €
  Kauppaan
 4. 4. Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20

  9,0/10
  Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20
  Koko
  30 ml
  Koostumus
  Nestemäinen
  UV-suoja
  20 SPF
  Peittävyys
  Keskinkertainen
  Sävyjä
  10+
  14.62 €
  Kauppaan
 5. 5. Max Factor Facefinity Compact Foundation

  8,9/10
  Max Factor Facefinity Compact Foundation
  Koko
  10 ml
  Koostumus
  Puuteri
  UV-suoja
  20 SPF
  Peittävyys
  Täysi peitto
  Sävyjä
  4
  15.50 €
  Kauppaan

meikkivoide kasivarsi

Osto-opas: Meikkivoiteen valinta

Onnistuaksesi meikkivoiteen kanssa sinun on löydettävä oikea tuote. Sinun otettava huomioon kolme asiaa: peittävyys, ihosi sävy ja ihotyyppi. Meikkivoiteen tulee sopia ihosi sävyyn ja ihotyyppiisi, etenkin jos sinulla on erittäin kuiva tai rasvainen iho.

Peittävyys 

Peittävyydessä on kolmea eri astetta; kevyt, keskinkertainen tai täysi peitto. Kevyt peittävyys sopii sinulle, joka haluat luonnollisen meikkaamattoman lookin. Keskinkertainen peittävyys on yleisin, koska se on niin joustava ja sopii monille alueille. Täyspeittoisuus sopii punaiselle iholle, pigmenttiläikkiin tai silloin kun haluat näyttävämmän juhlameikin.

Ihotyyppi

Jos sinulla on kuiva iho, kannattaa valita nestemäinen ja kosteuttava meikkivoide, joka antaa hehkua. Jos sinulla on rasvainen iho, sinun ei pitäisi käyttää öljypohjaista meikkivoidetta, vaan mieluiten mattavoidetta. Herkälle iholle kannattaa käyttää erityisen hellävaraista mineraalimeikkiä.

Ihon sävy

Oikean värin löytääksesi voit testata sävyä kaulallasi. Lämpimällä tai kullankeltaisella ihosävyllä tulisi olla meikkivoide, jossa on lämpimiä keltaisen sävyjä. Kylmissä pohjasävyissä tulee olla kylmiä punaisen tai vaaleanpunaisen sävyjä. Jos oma sävysi on näiden välissä, voit kallistua kumpaan suuntaan tahansa. Testaa ja löydä sopiva sävy!

Näin laitat meikkivoidetta

Seuraa näitä ohjeita saadaksesi todella kauniin ja luonnollisen meikin.

Puhdista – Puhdista ja hoida ihosi normaaleilla kasvojenpuhdistusaineillasi. Tämä on onnistuneen meikin A ja O. Puhdas ja hoidettu iho on täydellinen alusta meikkaamisen aloittamiseen. Varmista, että kuollut iho ja lika ovat poissa ja levitä kosteusvoidetta ennen meikkivoiteen levittämistä.

Käytä primeria – Väriä tasoittavalla primerilla pääset eroon ihosi epätasaisuuksista, kuten punoituksesta tai pigmentaatiosta. Mitä puhtaampi ja tasasävyisempi ihosi on, sitä helpompi on onnistua hyvällä meikkivoiteella. Levitä primeria ongelma-alueille ja helposti rasvoittuviin kohtiin, kuten t-alueelle.

Ole säästeliäs – Aloita mieluummin liian pienellä määrällä tuotetta kuin liian suurella. Älä rasita ihoa tarpeettomasti, äläkä levitä primeria tai meikkivoidetta sinne, missä et sitä tarvitse. Vältät näin vaurioituneen ihon ja paakkuntuneen meikin.

Keskeltä ulospäin – Aloita kasvojen keskeltä ja työskentele reunoja kohti. Useimmat ihmiset tarvitsevat enemmän meikkivoidetta t-alueelle ja poskille, joilla on taipumus olla punaiset tai epätasaiset. Levitä pieni määrä poskille, nenän lähelle ja otsaan ja laita lisää vain tarvittaessa.

Älä maalaa – Hyvä vinkki parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on olla levittämättä meikkivoidettasi maalaamalla, vaan mielummin tupsutella ja painella se kasvoille. Riippumatta siitä, käytätkö meikkisivellintä vai sormia, saat näin tasaisemman tuloksen ja vältät teräviä reunoja ja juonteita kasvoilla. Varmista, että häivytät kaikki alueet huolellisesti, jotta lopputulos on luonnollinen.

Viimeistely – Viimeistele puuterilla tai kiinnityssuihkeella, jotta meikki pysyy paikallaan koko päivän. Käytä puuteria säästeliäästi ja ravista ylimääräinen puuteri pois siveltimestä. Käsittele tämän jälkeen koko kasvot suurilla vedoilla. Halutessasi voit tarvittaessa täydentää peitevoidetta punaisille alueille nenän tai silmien ympärillä. Suihkuta sitten kiinnityssuihketta koko kasvoillesi ja saat tasaisen tuloksen, joka kestää koko päivän!

Usein kysytyt kysymykset meikkivoiteista

Mikä meikkivoide on paras?

Testissämme olemme nimenneet Clinique Even Better Makeup SPF 15 parhaaksi meikkivoiteeksi. Se on helppokäyttöinen ja hintansa arvoinen tuote. Mutta kuten kaikkien meikkien kohdalla, valinta on yksilöllinen. Valitse aina tuote, joka sopii hyvin ihosävyysi ja mahdollisiin iho-ongelmiisi, niin saat parhaat tulokset.

Meikkivoiteeni paakkuuntuu, miten voin välttää sen?

Suosittelemme, että käytät primeria, jotta saat meikkivoiteelle hyvän pohjan. Käytä sitten sivellintä ja varmista, että poistat siveltimeltä ylimääräiset meikkivoiteet saadaksesi ohuen kerroksen. Pieni määrä tuotetta on yleensä avain tasaiseen meikkivoiteeseen ilman paakkuuntumista.

Miten saan selville pohjasävyni?

Pohjasävy on yleinen termi meikkimaailmassa, mutta kaikki eivät tiedä sen merkitystä tai sitä, kuinka oman sävynsä voi selvittää. Pohjasävyllä tarkoitetaan punaisten ja keltaisten sävyjen määrää ihossamme. Kylmissä ihosävyissä on paljon punaista, mikä antaa kylmän, vaaleanpunaisen sävyn. Lämpimissä ihon sävyissä on sen sijaan paljon keltaista, mikä antaa oliivinvärisen, joskus vaaleankeltaisen ihon sävyn. Voit selvittää pohjasävysi itse katsomalla ihoasi ja pohtimalla, onko se enemmän vaaleanpunainen vai oliivinvärinen. Jos molemmat vaihtoehdot tuntuvat sopivan, ihossasi on tasapaino punaisen ja keltaisen välillä. Siinä tapauksessa pohjasävysi sopii yhteen sekä kylmien että lämpimien värien kanssa.

Testivoittaja - Paras Meikkivoide

 • Clinique Even Better Makeup SPF 15
 • Clarins Everlasting Youth Fluid
 • bareMinerals Original Foundation SPF 15
 • Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20
 • Max Factor Facefinity Compact Foundation
Arvioi tämä artikkeli
Arvosana
Arvosana
Arvosana
Arvosana
Arvosana
11 ääntä, keskiarvo: 4.9 / 5